tiistai 5. marraskuuta 2013

Janin Karjalanpaisti







Mies on meillä se, joka tekee perinteisiä suomalaisia ruokia. Kesät Savossa mummolassa, ovat jättäneet voimakkaita makumuistoja ja kaikenlaiset lihapadat ja jouluruuat taittuvat ihan itsestään.
Näinollen, kun mies on muusikon keikoiltaan kotona, saamme nauttia hänen kokkailuistaan. Tänään meillä syötiin Karjalanpaistia suurella ruokahalulla. Reseptin sain kaivettua jotenkuten mieheltä, joka ei kovin tarkasti mittoja laskeskele.

Janin Karjalanpaisti 5lle

1 Karjalanpaisti valmispakkaus
 iso nokare voita
 1 sipuli
2 porkkanaa
vettä niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät padassa
4 laakerinlehteä
 sopivasti suolaa
 sopivasti maustepippuria (n.10kpl)


Ruskista lihat padassa voin kanssa. Mausta suolalla. Peitä lihat vedellä ja lisää sipulit, porkkanat ja maustepippuri.
Laita pata uuniin 175c 3-4 tuntia.

Ei kommentteja: