keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Lisää pastaa! Kampasimpukkapasta








Mies toi kotiin oikein pastakoneen ja ryhtyi heti hommiin. Pakkasesta otettiin kampasimpukoita ja loihdittiin herkku!

Tarvitset 5lle

10 kampasimpukkaa
lehtipersiljaa
2 valkosipulia
Kirsikkatomaatteja rasia
oliiviöljyä
2dl valkoviiniä
merisuolaa
2rkl voita
Ricotta juustoa

Pastataikinan ohje

Sulata simpukat ja puolita ne paksuudeltaan. Ruskista ja kypsennä kampasimpukat pannulla oliiviöljyssä. Pilko sipuli. Puolita tomaatit. Nosta simpukat sivuun. Lisää sipulit pannulle (simpukoiden liemeen). Lisää voi ja valkoviini. Anna kastikkeen keittyä kasaan n. 10 min. Lisää joukkoon tomaatit, kampasimpukat ja lehtipersilja. Anna kastikkeen maustua vielä hetki pannulla. Kaada kastike pastan päälle tarjoiluastiaan. Ripottele päälle lisää persiljaa ja raasta ricotta juustoa. Tarjoile heti.




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Olen täältä jo monta reseptiä poiminut. Kiitoksia! Päivi