torstai 16. toukokuuta 2013

Tomates farcies -eilinen risotto





Edellisen päivän risotto toimii loistavasti tomaattien täytteenä. Yllätyksenä herkun keskellä on sula mozzarellasydän.

5:lle

5 isoa tomaattia
voilla, kermalla, sitruunalla ja yrteillä maustettua risottoa (tässä spelttihelmistä)
pieniä mozzarellapalloja
suolaa
mustapippuria

Leikkaa tomaatille n. 3/4 kohdasta hattu. Kaiva tomaatti ontoksi isolla lusikalla. Aseta mozzarellapallo pohjalle. Täytä tomaatti risotolla. Tee sormella kolo risottoon ja laita toinen mozzarellapallo koloon. Sulje kansi. Uuniin 200c kiertoilmalla n. 20min.
Tarjoa vaikka grillipihvien ja salaatin kera.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nami! Nää on just oikeita kesäherkkuja! Kiitos, kun 'muistutit' näittenkin olemassa olosta :)T. Mami