lauantai 16. maaliskuuta 2013

Broileria lime-crémefraiche kastikkeella





Tämä on todella herkullinen resepti. Joskus Hesarista poimittu.

Tarvitset

Broileria
1 prk creme fraiche
2 limeä
Rakuunaa tai korianteria
suolaa
valkopippuria

Pese lime huolella ja raasta yhden kuoret. Suolaa broilerinrinnat, ripottele pippuria ja aseta ne kannelliseen uunivuokaan (foliotakin voi käyttää kantena). Ripottele limen kuoret kanojen päälle. Purista mehut kahdesta limestä kanojen päälle ja ympärille. Laita uuniin 220c n. 25 min. Kunnes kana on kypsää ( haarukalla painettaessa sisältä tulee kirkasta nestettä).
Ota kanat uunista. Kaada liemi vuoasta kattilaan. Lisää joukkoon creme fraiche. Anna kiehahtaa. Lisää silputtu yrtti. Tarjoile riisin kanssa.

Ei kommentteja: