maanantai 18. maaliskuuta 2013

Aglio&Olio




Aglio & Olio
Yksinkertaisen pastan A ja O.
Tammi., Saku Tuominen, Tuukka Koski, Kimmo Kivilahti

Jos et halua ryhtyä tuorepastakokeiluihin, mutta olet suuri pastan ystävä, tässä kirja pullollaan pastakastikereseptejä. 
Tv –tuottaja ja ruokakirjailija Saku Tuomisen mielestä, pasta on maailman parasta pikaruokaa.
Aglio & Olio on kuivapastan kaikenkattava käsikirja.
Jos tapaat tehdä viikosta toiseen samoja soosseja pastallesi, niin tässäpä idea: Avaa summamutikassa aukeama Aglio&Olio –kirjasta ja toteuta sormesi osoittama resepti.  Kirjassa on lopuksi omistettu pieni osio tuorepastallekin. 

Minulla tämä kirja toimii inspiraatiokirjana. Jos pitää äkkiä keksiä ruokaa, eikä kaupassa olla käyty, löytyy kirjasta helposti yhdistelmiä joka lähtöön. Harvemmin meillä on tietyn reseptin kaikki ainekset , mutta jotain sinnepäin kuitenkin. Kivoja, helppoja reseptejä. 

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Tämä on perheemme suosikki keittokirja! Kaltaisellleni yksinkertaisen ystävälle suoranainen taivaan lahja. Ollaan koluttu jo monta eri reseptiä läpi,ja jokaiselle on muodostunut ne muutamat omat erikoiset suosikkinsa.Suosittelen lämpimästi!