sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Jättikatkarapu pasta



Jostain syystä sitruuna- ja limeruoat viettelevät juuri nyt. Liekö c-vitamiinin tarvetta?
Tässä jokatapauksessa aivan herkullinen pastaresepti.

Tarvitset

2pkt Tuore tagliatellea
1 lime
1prk creme fraiche
5 valkosipulin kynttä
n.300g pakastettuja tai tuoreita jättikatkarapuja
1/2 rasia tuoreita herkkusieniä
tuoretta rakuunaa(kuivattukin käy) tai korianteria(vain tuoreena)
25g voita

Tee näin
Murskaa ja kuori valkosipulin kynnet veitsellä ja silppua pieneksi. Leikkaa herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Sulata voi pannulla ja laita valkosipulit ja herkkusienet joukkoon. Lisää yrtti. Anna kuullottua. Pese lime huolella juuresharjalla ja raasta kuoret pannulle. Lisää katkaravut (mahdollisimman kuivat) ja purista joukkoon limen mehu. Lisää suolaa ja valkopippuria. Lisää creme fraiche ja anna kastikkeen keittyä kasaan ilman kantta. Sekoita kypsät pastat kastikkeen joukkoon ja tarjoa heti.

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Tämä oli tosi hyvää! Kiitos reseptistä!