24.11.2013

Suklaakakun simppeli koristelu




Eilen oli juhlat.
Tätä kakkua teen kaikille lasten synttäreille. Ilman "löllökakkua" ei tule juhlaa. Järkyttävän suussa sulava, sisältä pehmeä suklaakakku on vain niin armottoman ruma, että jokaisella synttärillä olen saman pulman edessä: Miten saan tästä edes jotenkin juhlavan? Kerran sokerihuurrutin ruusun terälehtiä ja ripottelin ne kakun päälle (hirvee homma). Useamman kerran olen tehnyt kakun päälle tomusokerilla kuvioita (sydämiä ja kirjaimia paperisapluunaa apuna käyttäen). Nyt keksin nuo veikeät liput. 

Kypsytin kakun hieman liian kypsäksi, jotta se pysyisi paremmin kasassa ja kynttilätkin pysyisivät pystyssä. Toisen kakun jätin kuitenkin sopivan löysäksi, sillä maku on kyllä ehdottomasti parempi niin. 

Lippujen tikkuina siis coktailtikut ja liput on tehty Washi -teipillä (teippitarha)



Ei kommentteja: