Olen huono pitämään kotona tuoreyrttivalikoimaa. Mutta aina, kun yrttejä on, tulee tehtyä aivan taivaallista ruokaa.
Yrtit säilyvät ihan hyvin kakkuvuoassa, jonka pohjalla on kokoajan vettä.
Ehkä pitäisi hankkia sellainen yrttikupu, mutta kun ne ovat jotenkin niin rumia...
Noh, jokatapauksessa nyt tuli tehtyä erittäin hyvää pastaa.
Herkkusieni-creme fraiche-valkoviinipasta
1 pkt pekonia 170 g
7-8 ruskeaa tuoretta herkkusientä (vaaleakin varmasti käy, mutta maku ei ole niin voimakas)
½ sipuli
3 valkosipulin kynttä
4 oksaa kirveliä
4 oksaa timjamia
½ rosmariinin oksa
loraus rypsiöljyä
1,5 dl valkoviiniä
3 rkl creme fraiche
2 hyppysellistä suolaa
hyppysellinen valkopippurirouhetta
Laita pasta tulemaan ( Fetuttcine)
Leikkaa pekonit pieneksi. Leikkaa sienet siivuiksi ja
sipulit, sekä valkosipulit pieniksi. Silppua yrtit.
Paista pekonit pannulla niukassa rypsiöljyssä rapeiksi.
Laske lieden lämpöä hieman ja ota pekonit sivuun odottamaan ja kuullota samassa öljyssä
sipulit ja herkkusienet.
Lisää valkoviini ja yrtit, sekä suola ja valkopippuri.
Anna tiivistyä hetki noin puoleen määrästään
kiehuttaen hiljaisella. Kun viini on tiivistynyt, lisää creme fraiche. Lisää
lopuksi pekonit. Sammuta liesi ja anna kastikkeen keittyä hieman kasaan siinä
jäähtyessään.
Sekoita kastike valmiin, valutetun pastan joukkoon ja tarjoa heti parmesan-raasteen kanssa.
2 kommenttia:
Oi, oi, tätä täytyy kokeilla!
Situs MPO GACOR: “MPO GACOR” (2021) - YouTube
Stream Situs MPO GACOR: “MPO GACOR” (2021) on desktop and mobile. youtube downloader Watch all the latest videos on Vimeo, the home for the most
Lähetä kommentti