lauantai 11. helmikuuta 2012

Voimakkaan tomaattinen pikapastakastike.




Tämä on yksi lempi pastakastikkeistani. Aivan liian yksinkertainen ja nopea, ollakseen niin hyvä.
Parhaalta se maistuu juustoraviolien tai tuorepastan kanssa, mutta ihan mainiolta myös spaghetin kaverina.
Tällä kertaa kokeilin pyren sijaan tällaista italialaista tomaattitiivistettä. Sekin oli ihan hyvää, muttei niin intenssiivinen maku tietenkään, kuin mitä pyreestä tulee. Tässä siis pyree -version ohje.

1/2prk creme fraichea
n.5rkl tomaattipyreetä
2 valkosipulin kynttä puristettuna
hyppysellinen rakuunaa
ripaus suolaa
reippaasti mustapippuria
parmesan -juustoa
oliiviöljyä



Kaada paistinpannulle reilu loraus oliiviöljyä. Anna lämmetä. Purista joukkoon tomaattipyre ja valkosipuli. Anna tomaattipyren hieman paistua ja lisää sitten creme fraiche ja loput mausteista. Sekoittele puulastalla kastiketta pannulla ja anna sen keittyä kasaan ja hieman tummua.
Keitä pasta ja tarjoile kastikkeineen parmesanjuuston kanssa.

Ei kommentteja: