Kun freelancer -elämä hiljenee hetkeksi on aikaa vain olla. Itseasiassa hiljaisina viikkoina lempipuuhiani on kävellä kaupungilla, katsella ihmisiä, tavata ystäviä kahviloissa ja ladata akkuja.
Kaupunkipäivät venyvät helposti ja viivyttelen kotiin menemistä, sillä kaupungilla haahuilun mahdollistama tajunnanvirta katkeaa tehokkaasti kotiovesta sisään astuessani.
Iltapäivien pimetessä, olen huomannut lasten viihtyvän enemmän sisällä. Ennenkuin tähän sisäelämään taas tottuu, tuntuu koti ruuhkaiselta ja täydeltä. Pojat nahistelevat enemmän ja mietin, että onko yläkerta nielaissut teinin ihan kokonaan.
Mutta tässä lupaamani toinen versio broilerinkoivista. Ihan hävettävän simppeliä.
Tomaatissa hautuneet broilerin koivet
1 pkt Atrian broilerin koipia
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk Creme fraichea
3 valkosipulin kynttä
suolaa
mustapippuria
Kaada koivet uunivuokaan. Sekoita kulhossa tomaattimurska, tomaattipyree, creme fraiche, murskatut valkosipulin kynnet, suola ja pippuri ja kaada seos koipien päälle. Laita uuniin 220 asteeseen 35 minuutiksi. Tarjosin tämän kokojyväriisin ja fetasalaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti