26.10.2014

Pikaiset broilerinuijat uunissa





Löysin kesällä supermarketin hyllystä nämä broilerinuijat. Halpoja ja paketista riittää just meidän perheelle. Ihanaa, kun joku näinkin yksinkertainen on sellainen "Jee!!!" -ruoka.
Nuijia on helppo nakertaa käsin ja ne kypsyvät nopeammin kuin kokonainen koipireisipala.
Seuraavaksi laitan toisenkin nopean reseptin samaisista nuijista.

Broilerinuijat uunissa

1 pakkaus maustamattomia broilerin koipia
2 rkl tomaattipyrettä
noin 2 rkl Worchestire -kastiketta
suolaa
mustapippuria

Lämmitä uuni 220 asteeseen.
Ota broilerinuijat pakkauksesta ja kuivaa niiden pintaa talouspaperilla. Kaada ne uunivuokaan.
Purista nuijien päälle tomaattipyree ja hiero se niihin käsin. Kaada päälle Woshestire -kastiketta ja hiero se myös nujiin. Muista pestä kädet hyvin välissä ja sirottele päälle suolaa ja mustapippuria.
Laita uuniin, keskitasolle noin 25-30 minuutiksi.
Nuijat ovat kypsiä, kun liha irtoaa luusta lähes itsestään. Pinta saa kuivua hieman rapeaksi uunissa.

Tarjoan näitä usein riisin tai pannulla paistettujen perunoiden kanssa.



Ei kommentteja: