keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Quiche.






Tästä voi tehdä miljoona versiota. Useinmiten teen juusto -quichen, nyt kokeilin klassisempaa pekoni-herkkusieni -quichea, mutten voinut olla lisäämättä aurajuusto-kermaa...

Tarvitset:

Sunnuntai piirakkapohjaa (itse pidän peruna-ruis pohjasta)
Creme fraicheä 1rkl
Valion Aurakerma
2 munaa
2 valkosipulin kynttä
n. 10 herkkusientä viipaloituina
n. paketti pekonia
emmental juustoraastetta
mustapippuria
suolaa

Painele sulanut piirakkapohja ohuesti, voidellulle vuoalle.
Paista pekonit rapeiksi. Lisää herkkusienet ja valkosipuli pannulle hieman pekonin jälkeen(etteivät ne pala).
Kaada pekonit ja sienet pohjan päälle. Sekoita kerma, creme fraiche, suola, munat ja mustapippuri. Kaada muna-kermaseos piirakan päälle. Laita uuniin 225c n.20min.


Ei kommentteja: