27.5.2012

Sunnuntaipasta




Pakastimesta löytynyt yksinäinen lohimedaljonki sai mitä parasta seuraa Valion uudesta Mustapekka -yrttijuustosta. Pasta hävisi lastenkin suihin hetkessä.

4lle

1 lohimedaljonki tai 2, jos haluaa enemmän kalaa pastaan
n.7 kerää tagliatelleä
puolikas Mustapekka yrttijuusto
kermaa 1dl
2 isoa valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria

Laita pastavesi kiehumaan.
Lorauta pannulle oliiviöljyä ja laita lohi kypsymään miedolla lämmöllä. Lisää suola. Lohen kypsyessä irrota nahka. Kaada kerma, lisää juusto ja valkosipuli, sekä mustapippuri. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä, kunnes juustot ovat sulaneet kerman sekaan. Tagliatellen kypsyttyä, valuta vesi pois huolella ja lisää pastat kastikkeen sekaan. Sekoita varoen. Tarjoile heti.

Ei kommentteja: