7.5.2014

Brunssi pakottavaan hemmotteluntarpeeseen


On ollut aika raskas kevät. Tarvitsimme ystäväni kanssa jotain piristystä ja hemmottelua kaiken arjen keskelle. Onneksi molempien elämä pyörii aikalailla hyvän ruuan parissa, arvostamme samoja asioita, joten valinta arjen piristämiseksi oli helppo: Brunssi! 
Suosittelen.














Kesäkurpitsapaistos (Soufflé)

Resepti täältä, aiemmasta postauksesta.

Parsat

Valitse kaupasta tuoreen ja rapean näköinen parsapuntti.
Huuhtele parsat. 
Leikkaa parsoista puiset varren juuret (yleensä noin 3-4 cm. Ravintoloissa usein jätetään parsanvarreksi vain vihreä osuus, mutta siinä saattaa mennä hyvää parsaa hukkaan).
Keitä parsat suolatussa vedessä parsakattilassa pystyssä tai isossa pannussa lappeeltaan.
Parsat ovat valmiita, kun haarukka menee lähes vaivatta läpi varren keskiosan.
Siirrä parsat tarjoiluastialle.
Sulata parsojen päälle voita, rouhi hieman mustapipuria ja ripottele kaiken päälle parmesan -juustoa.
Pieni loraus sitruunamehua, ei ole pahitteeksi.

Ihanat raakasuklaatryffelit

Resepti ystäväni Ravintoneuvonta Avocado -sivulla täällä.



Ei kommentteja: