28.10.2012
Jättikatkarapu pasta
Jostain syystä sitruuna- ja limeruoat viettelevät juuri nyt. Liekö c-vitamiinin tarvetta?
Tässä jokatapauksessa aivan herkullinen pastaresepti.
Tarvitset
2pkt Tuore tagliatellea
1 lime
1prk creme fraiche
5 valkosipulin kynttä
n.300g pakastettuja tai tuoreita jättikatkarapuja
1/2 rasia tuoreita herkkusieniä
tuoretta rakuunaa(kuivattukin käy) tai korianteria(vain tuoreena)
25g voita
Tee näin
Murskaa ja kuori valkosipulin kynnet veitsellä ja silppua pieneksi. Leikkaa herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Sulata voi pannulla ja laita valkosipulit ja herkkusienet joukkoon. Lisää yrtti. Anna kuullottua. Pese lime huolella juuresharjalla ja raasta kuoret pannulle. Lisää katkaravut (mahdollisimman kuivat) ja purista joukkoon limen mehu. Lisää suolaa ja valkopippuria. Lisää creme fraiche ja anna kastikkeen keittyä kasaan ilman kantta. Sekoita kypsät pastat kastikkeen joukkoon ja tarjoa heti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Tämä oli tosi hyvää! Kiitos reseptistä!
Lähetä kommentti