15.2.2014

Raaka banaanijätskiherkku




Olen niin onnellinen, kun löysin tämän reseptin!
Ensin siitä vinkkasi työkaveri, kun puhuimme siitä, mitä tummuneille banaaneille voi tehdä. Otin reseptistä selvää ja yhdistelin oman versioni.

Tämä resepti on myös uusimmassa Kotolivingissä. Siellä on kaiken muun kivan lisäksi myös hauska brunssijuttu ja lisää raakaruokaherkkuja!

Ihanan kuohkea, pehmeä ja makea banaanijätski syntyy silmän räpäyksessä. Banaaneja mausteineen voi pitää pakkasessa valmiina annospusseina pahan makean himon varalta.

Yhteen reiluun annokseen tarvitset:

2 banaania
2 rkl kookosmaidon paksua osaa tai kookoskermaa
1/2 lime
1 rkl hunajaa

Muussaa banaanit haarukalla. Jätä rakenne karkeaksi. Sekoita lusikalla joukkoon kookosmaito, limen mehu ja hunaja. Laita seos pakastepussiin ja väh. kuudeksi tunniksi pakastimeen. Juuri ennen tarjoilua, sekoita seos sauva- tai tehosekoittimella, kunnes siitä tulee kuohkeaa jäätelöä. Koristele ja tarjoile heti.


Ei kommentteja: