16.5.2013
Tomates farcies -eilinen risotto
Edellisen päivän risotto toimii loistavasti tomaattien täytteenä. Yllätyksenä herkun keskellä on sula mozzarellasydän.
5:lle
5 isoa tomaattia
voilla, kermalla, sitruunalla ja yrteillä maustettua risottoa (tässä spelttihelmistä)
pieniä mozzarellapalloja
suolaa
mustapippuria
Leikkaa tomaatille n. 3/4 kohdasta hattu. Kaiva tomaatti ontoksi isolla lusikalla. Aseta mozzarellapallo pohjalle. Täytä tomaatti risotolla. Tee sormella kolo risottoon ja laita toinen mozzarellapallo koloon. Sulje kansi. Uuniin 200c kiertoilmalla n. 20min.
Tarjoa vaikka grillipihvien ja salaatin kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Nami! Nää on just oikeita kesäherkkuja! Kiitos, kun 'muistutit' näittenkin olemassa olosta :)T. Mami
Lähetä kommentti