25.12.2012

Välipäiväpasta




Jotain muuta kuin jouluruokaa... Ei ehkä kovin raikasta ja vähäkalorista, mutta oikein hyvää. Vaikka ulkoilun jälkeen. Aurajuustopasta. Kermaista ja valkosipulista.

Tarvitset:
Purkki Valion Aurakermaa
4 valkosipulin kynttä
aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna n.4rkl
2rkl voita
2rkl vehnäjauhoja
Tuoretta timjamia
mustapippuria

Tee näin:
Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pastat.
Murskaa valkosipulin kynnet veitsen kyljellä ja pilko. Laita voi paistinpannulle. Voin sulettua lisää valkospulit. Kun valkosipulit ovat kuullottuneet, lisää 2rkl vehnäjauhoja. Anna jauhojen turvota hetki ja kaada pannulle kerma. Lisää timjami ja mustapippuri. Anna kastikkeen lämmetä ja suurustua. Lisää aurinkokuivatut tomaatit. Kaada pannulle kypsä pasta ja sekoita. Tarjoile. Ripotele halutessasi päälle aurajuustoa.






Ei kommentteja: