keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Grillatut varhaissipulit






Oltiin naisporukalla mökillä ja yksi ystävistäni kekkasi tehdä valkoviinillä marinoituja varhaissipuleita. 
Kyllä se viini toi vähän sellaista lisämakua muutenkin herkullisiin sipuleihin.

Grillatut varhaissipulit

Nippu Varhaissipuleita
1 dl kuivaa valkoviiniä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
hieman oliiviöljyä

Puolita sipulit. Aseta syvään kulhoon ja kaada päälle valkoviini. Anna olla valkoviinissä vähintään puoli tuntia. Pyöritä sipulit vielä viinissä ja kaada sitten pois. Sivele sipulien valkoinen osa oliiviöljyllä ja ripottele päälle mausteet. Anna grillaantua n. 20 minuuttia grillin sivussa (ei siis keskellä, jossa kuumin hiillos). 



Ei kommentteja: