sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lammas, rosmariini ja valkosipuli...


Hyvä sisäfilee on koko perheen lempiruokia. Yksinkertaisesti pannulla paistettu pihvi hyvillä mausteilla ja kaveriksi raikas salaatti.

Tänään mies tuli kaupasta lampaan sisäfileen kanssa. Ai, että.
Järkyttävän ihana tuoksu valtaa keittiön, kun pannulla tirisee voi, sekaan heittää valkosipulia ja yrttejä. Yhtäkkiä kaikki lapset hipsivät keittiöön valittamaan nälkäänsä. Tuoksu on vallannut koko talon. Lampaan sisäfileet maustuvat pannulla kuin itsestään ja niiden kanssa tarjotaan valkoisia papuja voilla ja rosmariinilla maustettuna.

Lampaan sisäfileetä
voita
rosmariinia
5 valkosipulin kynttä
minttua
merisuolaa
mustapippuria


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! Meillä on puolikas lammas tilauksessa, joten täytyypi kokeilla, kun se saamme. T. Milly

Prisca kirjoitti...

Juu, meilläkin aina kerran vuodessa pakastin täyttyy lampaan lihasta. Nyt on sulatus/tyhjennysprojekti käynnissä, joten lampaat haetaan tuoreena kaupasta.