24.11.2015

Kirsikkatomaatit valkosipulikylvyssä




Nopeaa lounasta vai? Meillä on sairastupa ja lounastakin pitäisi kehitellä. Tyttären kanssa yhteistuumin ideoitu lounas, osoittautui aivan mainioksi ja mahtavan maukkaaksi.

Raviolit kirsikkatomaateilla
neljälle nälkäiselle

2 pakettia kolmen juuston tuoreravioleja
1 rasia eli 250 g kirsikkatomaatteja
loraus oliiviöljyä paistamiseen
2 valkosipulin kynttä
muutama oksa timjamia
muutama oksa lehtipersiljaa
reilu hyppysellinen suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan

Laita vesi kiehumaan ravioleja varten ja valmista ne pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja murskaa valkosipulinkynnet veitsen kyljellä, kuori ja pilko pieniksi. Kuumenna oliiviöljy pannussa. Kaada pannulle tomaatit ja valkosipulit. Revi yrtit käsin pieniksi ja heitä sekaan. Freesaa tomaatteja, kunnes ovat pinnaltaan pehmenneet n. 3-5 minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele päälle vielä lehtipersiljaa.
Annostele raviolit lautaselle ja kaada tomaatit niiden päälle. Nautitaan heti. Jälkkäriksi suklaata. Eiköhän näillä flunssa taltu.


Ei kommentteja: