11.1.2013

Hummusta!




Tätä pitäisi olla aina jääkaapissa.

Kickherneitä 2prk, ilman nestettä, kuitenkaan valuttamatta liian kuiviksi
puolikas sitruunan mehu
1rkl Tahini -tahnaa
1tl merisuolaa
2rkl oliiviöljyä
2 kynttä valkosipulia

Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi tahnaksi.
Säilytä jääkaapissa kannellisessa purkissa.
Käytä aina kun tekee mieli "jotain hyvää"

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Hei, tein tämän ohjeesi mukaan hummusta viikonloppuna ja hyvää tuli, mutta ihmetyttää sen koostumus. Onko noita kikherneitä saatavilla jotenkin erilaisia? Minun hummuksestani tuli todella paksua tatinaa ja jouduinkin lisäämään öljyä todella paljon jotta tahna edes irtosi sauvasekoittimesta ja silti se oli todella jäykkää, lähes sementtiä;) Ihan eri väristäkin, enemmän sellaista vaaleanruskeaa kun tuo sinun tekemäsi on kellertävämpää. Ja tuossa sinun kuvassasi hummus näyttää nestemäisemmältä. Maku oli kyllä kohdallaan.